“Goede leiders hebben een visie en een verhaal.”

Ik wil ook goede communicatie voor mijn bedrijf!

Communicatie

Verhalen bieden ons de mogelijkheid ons te organiseren. Succesvolle organisaties worden gemaakt door talentvolle en effectieve medewerkers. Mensen met een doel die weten wat ze moeten doen. Hoe? Door hun talent en inzet te koppelen aan de strategie van de organisatie. Dat kunnen en willen ze alleen als die strategie helder is. Goede leiders snappen dat en hebben een visie en een verhaal. Zowel over de organisatie (bedrijfsbrede strategie) als over henzelf (persoonlijk leiderschap).

Het verbinden van top(management) en medewerkers is cruciaal om als organisatie succesvol te zijn. Dat betekent leiders die in staat zijn om strategische thema’s te vertalen in een helder verhaal. En medewerkers te inspireren en motiveren om hun rol te spelen in dat verhaal. In een communicatieklimaat waarin medewerkers hun verhalen ook mogen delen en kwijt kunnen aan hun collega’s, leidinggevenden en directie.

Welk verhaal vertel jij binnen je organisatie?

Chief Storyteller helpt leiders, leidinggevenden en teams bij het vormen en vertellen van hun verhaal. En vertaalt dit in een concrete interne communicatiestrategie. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld een organisatieblog waar directie en medewerkers hun verhalen delen. Chief Storyteller helpt leiders onder meer bij het schrijven (ghostwriting) van hun blog.

gratis adviesgesprek