“Vitale organisaties brengen hun verhalen de wereld in.”

Dit is de PR die ik wil!

PR

Er worden verhalen over je verteld. Over je organisatie, je product of dienst, over je leiders. Of je dat nu leuk vindt of niet. Een oude wet die dankzij social media zichtbaarder, harder en sneller is geworden. Klanten, medewerkers, concurrenten, journalisten: ze vertellen allemaal met enige regelmaat over je. Maar doen deze verhalen recht aan de organisatie en haar leiders? Welke rol pak je? Hoe voed je de verhalen over jouw organisatie en wat vertel je zelf?

Vitale organisaties werken zelf aan hun reputatie en voeren een actief pr-beleid. Brengen hun verhalen in de wereld, voeden bloggers en journalisten met waardevolle en relevante content en duiken niet onder hun bureau bij vragen van de buitenwereld. Ze luisteren naar signalen uit de omgeving, herkennen trends en ontwikkelingen in de markt en vertalen dit in relevante verhalen naar hun stakeholders. Door daadwerkelijk een relatie aan te gaan. Om zo een waardevolle bijdrage te leveren vanuit de kennis en ervaring van de organisatie en de leiders en experts die er werken.

Welk verhaal vertel jij naar de buitenwereld?

Chief Storyteller helpt met het schrijven van een geloofwaardige pr-strategie. Iedere strategie is immers een verhaal. En voert deze strategie daadwerkelijk uit, samen met spelers in en buiten de organisatie.

gratis adviesgesprek