Diensten

/Diensten
Diensten 2017-11-29T16:43:18+00:00

Advies & Training

“Met business storytelling zetten wij mensen in beweging”

Herken je dit?

  • Wil je klanten raken en ze aanzetten tot actie?
  • Zodat ze jouw product kopen of dienst afnemen?
  • Wil je dat je medewerkers jou kennen, zodat ze jou willen volgen?
  • Dat ze de bedrijfsstrategie snappen en in beweging komen?

Elke strategie van een bedrijf of organisatie is een verhaal. Wat zou het anders kunnen zijn? En storytelling is de kunst van het betrekken: je klanten, collega’s en belanghebbenden werkelijk raken met jouw boodschap.

Kunnen wij je verder helpen?

GRATIS STORY-SESSIE

Bij een Story-sessie gaan we  in gesprek over de meerwaarde van storytelling voor jouw business. Wij delen in deze drie kwartier zoveel mogelijk waarde waar jij direct mee aan de slag kunt. Schrijf je in>>>>>>

ADVIES/CONSULTANCY

Iedere strategie is een verhaal. Wij adviseren bestuurders, ondernemers en stafprofessionals in hun communicatie. Zowel als bedrijf als op persoonlijk niveau. Ook op interim-basis.

TRAININGEN & WORKSHOPS

Zakelijk succes begint op het persoonlijke vlak. Je ontdekt niet alleen jouw verhaal, maar leert ook hoe je dit verbreedt en interessant maakt voor jouw publiek. Lees meer>>>>>>

“Storytelling:
de kunst van het betrekken”

Download de gratis infographic:

Wij helpen

Leiders en organisaties met het vinden, vormen en vertellen van een eigen verhaal. Zodat je als bestuurder, ondernemer of expert een persoonlijk en geloofwaardig verhaal kunt vertellen. Een verhaal vanuit eigen kracht, waarmee jij je onderscheidt. Afhankelijk van de vraag van de leider en de organisatie helpt Chief Storyteller met coaching en consultancy.

In combinatie met advies, coaching of consultancy doet Chief Storyteller ook schrijfopdrachten. Denk aan het schrijven van een kapstokverhaal, ghostwriting (spookschrijven) van blogs voor CEO’s, directeuren en ondernemers en het maken van interviews.

Meer weten?

E: info@chiefstoryteller.nl
M: 06 – 812 74 795