Advies & Training

“Met business storytelling zetten wij mensen in beweging”

Herken je dit?

  • Wil je klanten raken en ze aanzetten tot actie?
  • Zodat ze jouw product kopen of dienst afnemen?
  • Wil je dat je medewerkers jou kennen, zodat ze jou willen volgen?
  • Dat ze de bedrijfsstrategie snappen en in beweging komen?

Elke strategie van een bedrijf of organisatie is een verhaal. Wat zou het anders kunnen zijn? En storytelling is de kunst van het betrekken: je klanten, collega’s en belanghebbenden werkelijk raken met jouw boodschap.

Kan ik je verder helpen?

storytelling training
COMMUNICATIE & PR

Iedere strategie is een verhaal. Ik adviseer bestuurders en ondernemers in hun communicatie. Zowel als bedrijf als op persoonlijk niveau.

business storytelling Reinier Rombouts
TRAININGEN

Zakelijk succes begint op het persoonlijke vlak. Je ontdekt niet alleen jouw verhaal, maar leert ook hoe je dit verbreedt en interessant maakt voor jouw publiek. Lees meer>>>>>>

“Storytelling:
de kunst van het betrekken”

Ik help

Leiders en organisaties met het vinden, vormen en vertellen van een eigen verhaal. Zodat je als bestuurder, ondernemer of expert een persoonlijk en geloofwaardig verhaal kunt vertellen. Een verhaal vanuit eigen kracht, waarmee jij je onderscheidt. Afhankelijk van de vraag van de leider en de organisatie helpt Chief Storyteller met coaching en consultancy.

In combinatie met advies, coaching of consultancy doet Chief Storyteller ook schrijfopdrachten. Denk aan het schrijven van een kapstokverhaal, ghostwriting (spookschrijven) van blogs voor CEO’s, directeuren en ondernemers en het maken van interviews.

Kan ik je helpen?

E: info@chiefstoryteller.nl