Reinier

Reinier Rombouts

Reinier is de oprichter van Chief Storyteller. Hij streeft naar een duurzame relatie met zijn klanten. Waarin persoonlijk, prettig en intensief wordt samengewerkt. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring, zowel aan bureau- als klantzijde (onder meer voor Achmea, Amazon, Hays, Swinkels Family Brewers en Rabobank). Al zijn hele leven heeft hij een verlangen naar verandering en verhalen.

Reinier is een resultaatgerichte adviseur die PR, communicatie, storytelling en schrijven combineert. Een zeldzame combinatie van het adviseren op strategisch niveau, tactisch uitwerken van communicatieplannen en het concreet schrijven van inspirerende verhalen en content. Reinier schreef in 2017 een boek over leiderschap en storytelling: Raak! Benut de kracht van je persoonlijke verhaal.

corporate storytelling Reinier Rombouts

Volgens zijn klanten zit de meerwaarde van Chief Storyteller in de combinatie van advies en schrijven. Denken en doen. Iemand aan tafel die het snapt, adviseert en jouw visie direct vertaalt in een verhaal. Jouw verhaal.

“Reinier werkte direct met mij aan diverse communicatieprojecten. Hij is slim en zeer goed in het vertalen van mijn visie en onze strategie in pakkende verhalen. Deze gecombineerde vaardigheid zag in mijn carrière maar zelden bij communicatieadviseurs. Hij is niet alleen in staat om strategisch mee te denken en de kern van de boodschap te pakken, maar deze ook te vertalen in zeer inspirerende teksten en woorden.”

Robert Otto, Lid Raad van Bestuur bij Achmea

Reinier heeft twee kinderen en is gelukkig getrouwd met Liesbeth. Hij is geen allemansvriend, maar heeft een paar hechte vrienden met wie hij graag over boeken, muziek en wielrennen praat. Zelf zit hij graag op de racefiets.

Reinier is auteur van het boek Raak! Benut de kracht van je persoonlijke verhaal. Met zijn boek bereikte hij de top 40 van Managementboek.nl. Lees hier het persoonlijke verhaal van Reinier uit zijn boek Raak!

Kan ik je helpen?

Stuur een mail naar info@chiefstoryteller.nl