Reinier

Reinier Rombouts

Reinier is de oprichter van Chief Storyteller. Hij streeft naar een duurzame relatie met zijn klanten. Waarin persoonlijk, prettig en intensief wordt samengewerkt. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring, zowel aan bureau- als klantzijde (onder meer voor Achmea, Amazon, Hays en Rabobank). Al zijn hele leven heeft hij een verlangen naar verandering en verhalen. Dankzij zijn liefde voor schrijven en verhalen, koos Reinier voor een studie Journalistiek. Na korte journalistieke carrière belandde hij al snel in het bedrijfsleven als communicatieadviseur.

corporate storytelling Reinier Rombouts

Als journalist weet Reinier wat nieuwswaarde is en hoe je die creëert. Als consultant snapt hij strategie en hoe je die omzet in een communicatieplan. En als storyteller voelt hij hoe je een verhaal maakt dat raakt. Volgens zijn klanten zit de meerwaarde van Chief Stortyteller in de combinatie van advies en schrijven. Denken en doen. Iemand aan tafel die het snapt, adviseert en jouw visie direct vertaalt in een verhaal. Jouw verhaal.

Reinier heeft twee kinderen en is gelukkig getrouwd met Liesbeth. Hij is geen allemansvriend, maar heeft een paar hechte vrienden met wie hij graag over boeken, muziek en wielrennen praat. Zelf zit hij graag op de racefiets.

Reinier is auteur van het boek Raak! Benut de kracht van je persoonlijke verhaal. Met zijn boek bereikte hij de top 40 van Managementboek.nl. Lees hier het persoonlijke verhaal van Reinier uit zijn boek Raak!

Kan ik je helpen?

E: info@chiefstoryteller.nl