TheNewTomorrow

Reinier is begin 2020 in TheNewTomorrow gestapt. TheNewTomorrow is een bedrijf dat het MKB helpt met het optimaal inzetten van digital, marketing, PR & communicatie.

TheNewTomorow is in 2017 opgericht door Floris Regouin. Hij hielp bedrijven om de volgende stap te zetten op gebied van strategie en digitale bedrijfsvoering. In 2020 maakt TheNewTomorrow een groeisprong door de aansluiting van twee nieuwe partners: Geertjan Vorstenbosch en Reinier Rombouts. Onze ambitie is om het MKB naar een volgend niveau te brengen, zodat zij hun klanten meer kunnen bieden. Dat doen we door business menselijk te maken, betere verbindingen te leggen en het optimaal inzetten van digital, marketing, pr en communicatie. Zodat zij gaan bloeien en groeien, met de blik op de toekomst en door tegelijkertijd de eerste resultaten morgen al te behalen.

Wij kijken wat een klant nodig heeft en stellen daarbij een team samen. Allereerst met de eigen, interne medewerkers van de klant, de business guides van TheNewTomorrow en waar nodig specialisten uit ons netwerk. Flexibel, concreet en resultaatgericht. Wij brengen vraag en aanbod op een flexibele en actuele manier bij elkaar zodat klanten altijd beschikken over de meest relevante kennis en kunde die op dat moment nodig is. Door heel gericht te werken voorkom je onnodige investeringen in tijd of geld.

Waarom ben ik ingestapt?

Ik werk al sinds 2015 als zelfstandige onder de naam Chief Storyteller. Dat doe ik met veel plezier, maar ik merkte het afgelopen jaar dat klanten mij steeds vaker met grotere vraagstukken en klussen benaderden. Dat vond ik interessant en tegelijkertijd ben ik in mijn eentje te klein om die klussen aan te pakken. Ik was al enige tijd in gesprek met Floris en Geertjan over mogelijke manieren om samen te werken. We merkten dat we elkaar versterkten, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. En dat er vraag is bij mkb-ondernemers naar onze verfrissende aanpak. Daarom zijn we samen gestart in TheNewTomorrow.

TheNewTomorrow.com