Is jouw verhaal nog actueel?

Past het nog bij je onderneming?

Levert het nog genoeg op?

Ik help ondernemers met hun positionering en vertaling van hun visie in een helder verhaal. Omdat ik ondernemers en organisaties echt wil helpen, bied ik via mijn website een gratis Story-sessie aan. Wie wil, kan in gesprek met mij over zijn verhaal en dat van zijn business. En krijgt gratis advies en inspiratie om storytelling, PR & communicatie naar een hoger niveau te tillen in zijn organisatie.

De afgelopen maanden kreeg ik veel aanvragen voor deze Story-sessies. Dat waren stuk voor stuk mooie gesprekken die ondernemers verder hielpen. De meeste deelnemers vonden de sessie zo waardevol dat ze een samenwerking met Chief Storyteller zijn gestart. Zo leidden sessies al tot het maken van corporate stories en zelfs een traject om een onderneming opnieuw te positioneren.

Wil jij ook aantrekkelijker worden voor klanten, zichtbaarder worden in de media en groeien als ondernemer?

Boek dan een Story-sessie. Gewoon. Gratis. Omdat het kan.